Top Ad unit 728 × 90

Lista över 5 Webbshop för Köpa Billigt från Kina

Köpa Billigt från Kina
Vilka webshops från Kina säljer den billigaste? Det här är inte en lätt fråga att svara eftersom det finns tusentals online-butiker som säljer från Kina till hela världen, men faktum är att priserna varierar mycket, och i det här inlägget kommer vi att markera de webbshop som säljer billigare bland de stora sidorna av Kinesisk shopping.

Naturligtvis hittar du ingenting till hälften av priset, även för att Kinas webbplatser redan arbetar med en mycket liten vinstmarginal, men att spara några dollar gör redan stor skillnad, särskilt när det är importera från Kina som privatperson.

Men det är bra att komma ihåg att när du köper produkter från utanför EU, bör du överväga skatter och beräkna kostnader (Avgiftsguiden - räkna ut vad varan kostar) för att veta om det är värt att importera.

Webbshop för Köpa Billigt från Kina:

Kolla in vår lista över webbshopar som säljer billigare, var du kan köpa en enda bit i detaljhandeln, eller till och med köpa jag kina sälja i sverige.

1. Gear Best
Link: www.gearbest.com Webbplatsen har ökat betydligt de senaste åren och är redan bland de största inom branschen. Och vi kan markera två viktiga faktorer för denna tillväxt: Först det stora utbudet av produkter, i butiken hittar du allt när det gäller elektronik. Den andra viktiga punkten är de mycket konkurrenskraftiga priserna, och jag skulle säga oslagbar i vissa fall.

2. Aliexpress
Link: http://aliexpress.com Jag tror att alla måste ha hört mycket om den här webbplatsen, Aliexpress är numera favorit för européer som köper produkter direkt från Kina. De faktorer som bestämmer denna preferens för denna butik är många: Aliexpress är en typ av kinesisk Ebay, eftersom det samlar ett stort antal leverantörer, vilket ger de bästa priserna och ett brett utbud av produkter, är en annan webbplatsdifferens den säkerhet som erbjuds köparen av företaget, som förmedlar köpet och betalar inte säljaren förrän varorna levereras.

3. BangGood
Link: www.banggood.com BangGood är en webbplats med differentierade priser för dem som vill köpa grossist och erbjuder en mycket attraktiv DropShipping-tjänst, i vilket fall de inte innehåller någon logotyp och någon information om butiken, eller priserna på produkterna avslöjas för sina kunder.

4. DHgate
Link: dhgate.com Billiga kina webshop... DHgate är Aliexpress största konkurrent eftersom den tävlar i samma kategori. För alla att förstå kan jag ställa DHgate som en blandning av Alibaba och AliExpress på en plattform, dvs en del av produkterna säljs endast grossist med ett minimum antal enheter och fri frakt, som i Alibaba. Men du kan också köpa en enda bit med fri frakt till var som helst i världen, precis som på Aliexpress.

5. BuyInCoins
Link: www.buyincoins.com BuyinCoins.com är en butik som är inriktad på grossisthandel, och detta märks lätt, eftersom de inte prioriterar estetiska, utan snarare priserna på produkterna. Även om det inte är mycket känt i Sverige är det ett av de mest populära och respekterade webbplatser i Kina i världen. Det är en webbplats som tillåter inköp direkt från tillverkare i Kina, och vad som uppmärksammas, är priserna praktiseras av affären, även bland kinesiska butiker är svårt att tävla, liksom även gratis frakt och betalning via Paypal.

Besök oss alltid!

Och det var vår artikel om Kinas bästa nätbutiker att köpa. Nu när du vet alla dessa alternativ kan du hitta vad du behöver och göra dina inköp på ett säkert sätt. Kinesiska butiker säljer allt, även om många saker som säljs i Sverige tillverkas i Kina. Så det verkar rätt att köpa direkt därifrån och spara pengar. Kom tillbaka för att besöka oss snart, vi uppdaterar alltid webbplatsen med nyheter. Vi ses snart!


Läs också: Lista över 50 Webbshop för Handla i Kina på Nätet
Lista över 5 Webbshop för Köpa Billigt från Kina Reviewed by Clarice Oliveira on november 09, 2017 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Billiga Import © 2014 - 2018
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.